Acompanyar la sexualitat a la infància i/o a la pubertat

260.00280.00

 

Les xerrades telemàtiques de 2 hores estan dirigides a famílies.

Podem adaptar els continguts de les xerrades a les temàtiques específiques que conformen el programa pedagògic “Celebrem la Sexualitat”.

Habitualment, oferim les següents xerrades per les famílies:

  • Acompanyar la sexualitat infantil (0 – 3 anys)

Facilitem reflexions des de l’acompanyament respectuós, sobre els primers anys de criança. Reflexionem sobre la vivència del postpart i com afecta a la mare, a l’infant, a la parella i família. Reflexionem sobre el temps de la lactància com un temps més en la vida sexual de les dones i les criatures. Fem referència a la necessitat d’anomenar el cos des dels primers contactes, sobre el canvi de volquers i la higiene íntima. Oferim recursos per la gestió dels límits, la contenció amorosa i la construcció de vincles segurs des del naixement. Xerrada telemàtica de 2 hores, en directe.

  • Acompanyar la sexualitat infantil (3 – 7 anys)

Facilitem reflexions des de l’acompanyament respectuós, sobre la construcció d’una comunicació assertiva i emocionalment continguda per afavorir l’autoestima, el sentiment de pertinença i codependència, i el dret a l’agència des de les primeres etapes. Sobre el contacte amb el cos dels infants, l’alfabetització genital i sobre com acompanyar les exploracions genitals, amb un/a mateixa i amb els/les altres. I per donar resposta a la creixent hipersexualització o la discriminació de gènere que viuen les criatures. A través dels contes i de diferents pretextos, podem assajar també com incorporar la prevenció dels abusos sexuals des de les primeres etapes maduratives. En general, us oferim reflexions i recursos per la promoció de la salut, la protecció i la cura dels menors en el seu desenvolupament psicosexual. Xerrada telemàtica de 2 hores, en directe.

  • Acompanyar la sexualitat a la pubertat (7 – 14 anys)

Aquesta xerrada permet orientar les famílies en l’acompanyament de la sexualitat fins la pubertat. Amb exemples quotidians per incorporar un diàleg tranquil, sobre el coneixement del propi cos, els canvis físics i emocionals de la pubertat i l’arribada de la menarquia i l’espermarquia. Per tenir recursos per acompanyar les primeres exploracions genitals, el despertar del plaer eròtic i ajudar-los a diferènciar les pròpies experiències de la possible invasió de la sexualitat adulta. Per saber més de la construcció de les identitats i l’expressiò dels gèneres en el dia a dia. Sobre els climes afectius, la gestió de les emocions i les relacions de bon tracte. Presentem materials específics i pretextos per iniciar converses i noves consignes per mirar la sexualitat d’infants i joves amb una mirada renovada. Xerrada telemàtica de 2 hores, en directe.

També hem facilitat xerrades específiques sobre:

  • La promoció dels drets dels infants i la prevenció del maltractament infantil
  • La promoció del plaer i el respecte i la prevenció dels abusos sexuals infantils
  • La promoció dels drets sexuals i la prevenció de l’exposició temprana a la pornografia

 

ABANS DE COMPRAR EL PRODUCTE ACORDA LA DATA DE REALITZACIÓ

SKU: N/A Categories: ,

Descripció

ABANS DE COMPRAR EL PRODUCTE ACORDA LA DATA DE REALITZACIÓ

Les xerrades estan pensades per les famílies i tenen una durada de 2 hores

Quan es realitza telemàticament, és a través de la plataforma de ZOOM.

Quan es realitza presencialment, s’ha de confirmar el cost de desplaçament (el preu actual està previst per desplaçaments dins del Vallès Occidental).

Abans de comprar el producte, heu d’escriure a info@laciranda.com per reservar la data de realització.

Aquest preu inclou la participació de fins a 100 persones.

És una xerrada en directe, no es pot grabar i no es pot veure en diferit.

Informació addicional

Temàtiques

0-3 anys, 3-7 anys, 7-14 anys, Temàtica específica

Assistència

Presencial, Telemàtica

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Acompanyar la sexualitat a la infància i/o a la pubertat”

L'adreça electrònica no es publicarà.

• Tradueix •