Acompanyament terapèutic familiar

Descobreix l’acompanyament terapèutic, una oportunitat per aprofundir en les dinàmiques familiars i fomentar relacions saludables i respectuoses amb els ritmes individuals de cada membre i de la família en el seu conjunt. A través de sessions puntuals i continuades, Natacha Fabregat, psicòloga sanitària especialitzada en teràpia sistèmica, t’ofereix una orientació personalitzada.

Aquest servei no només ofereix un espai per comprendre les dificultats i malestars, sinó que també busca trobar vies saludables d’expressar-nos i relacionar-nos dins del context familiar. Les sessions inclouen l’oportunitat de resoldre dubtes específics sobre la criança i l’acompanyament de les sexualitats, contribuint a crear un ambient de diàleg obert i informat.

En aquest acompanyament terapèutic, l’objectiu és modificar les dinàmiques familiars que no generen benestar, mitjançant l’adquisició de noves comprensions i hàbits saludables. A més, pots consultar específicament amb Júlia Sánchez, promotora de la salut especialitzada en educació sexual, per rebre orientació en l’àmbit de l’acompanyament de les sexualitats.

Descobreix com aquest servei pot ser la clau per a una convivència familiar més harmoniosa i una comprensió més profunda de les dinàmiques internes de la teva família. Optimitza el teu benestar emocional i relacional mitjançant l’acompanyament terapèutic i les consultes especialitzades en sexualitat.

 

30.0060.00

Poden assistir fins a 3 persones. La sessió és en directe via ZOOM i no es pot grabar.

Escull la durada:

30 minuts, 1 hora

Professional:

Júlia Sánchez, Natacha Fabregat

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Acompanyament terapèutic familiar”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

• Tradueix •
Desplaça cap amunt