Acompanyar la sexualitat a l’escola bressol

 

Les xerrades de 2 hores estan dirigides a famílies.

Podem adaptar els continguts de les xerrades a les temàtiques específiques que conformen el programa pedagògic “Celebrem la Sexualitat”.

Habitualment, oferim les següents xerrades per les famílies:

  • Acompanyar la sexualitat infantil (0 – 3 anys)

Facilitem reflexions des de l’acompanyament respectuós, sobre els primers anys de criança. Reflexionem sobre la vivència del postpart i com afecta la mare, a l’infant, a la parella i la família. Compartirem sobre el temps de la lactància com un temps més en la vida sexual de les dones i les criatures. Dels processos de separació dels referents primaris i les adaptacions a les escoles bressol. Oferim recursos per la gestió dels límits, la contenció amorosa i la construcció de vincles segurs des del naixement. Per altra banda, farem referència a la necessitat d’anomenar el cos en la seva integritat i anomenar els genitals des del naixement, durant el canvi de bolquers i la higiene íntima. També serà interessant fer referència a la realitat de la intersexualitat, i als procediments vinculats amb les operacions de fimosis i les sinèquies vulvars. A més a més, podem aprofitar per compartir reflexions sobre com orinem i gestionem les necessitats fisiològiques i la cura de la higiene segons com identifiquem els infants com a nenes o nens. A partir de la retirada dels bolquers i en els moments de nuesa, alguns infants comencen a explorar els seus genitals o els genitals dels altres. En aquest sentit, compartirem consignes per acompanyar els primers descobriments genitals i el descobriment del plaer erogen. Igualment, en les primeres etapes, l’exploració del gènere està immersa en l’exploració simbòlica quotidiana i no té per què estar vinculada amb la identitat de gènere.

 

ABANS DE COMPRAR EL PRODUCTE ACORDA LA DATA DE REALITZACIÓ

280.00300.00

ABANS DE COMPRAR EL PRODUCTE ACORDA LA DATA DE REALITZACIÓ

Les xerrades estan pensades per les famílies i tenen una durada de 2 hores

Quan es realitza telemàticament, és a través de la plataforma de ZOOM.

Quan es realitza presencialment, s’ha de confirmar el cost de desplaçament (el preu actual està previst per desplaçaments dins del Vallès Occidental).

Abans de comprar el producte, heu d’escriure a info@laciranda.com per reservar la data de realització.

Aquest preu inclou la participació de fins a 100 persones.

És una xerrada en directe, no es pot grabar i no es pot veure en diferit.

Assistència

Presencial, Telemàtica

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Acompanyar la sexualitat a l’escola bressol”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

• Tradueix •
Desplaça cap amunt