Maleta Completa

 

Oferim la Maleta de Recursos Pedagògics “Celebrem la Sexualitat” amb 24 materials especialitzats.

Inclou la Guia Didàctica amb indicacions, preguntes prèvies i propostes de dinamització pel professorat.

Un recurs per Centres de Recursos Pedagògics, escoles, instituts, projectes educatius i professionals per facilitar l’acompanyament de les sexualitats i els afectes.

Treballem per facilitar l’educació afectiva i sexual a les aules, d’una manera significativa, propera, didàctica i accessible.

La Maleta Pedagògica “Celebrem la Sexualitat” afavoreix l’autonomia dels centres educatius i ànima a la capacitació dels docents i dels centres en matèria de coeducació, drets sexuals, promoció de la salut i educació afectiva i sexual integral amb perpectiva de gènere.

Els recursos disponibles inclouen objectes artesanals per representar el naixement, els genitals, les pràctiques sexuals, les diversitats sexuals, etc.

Igualment, afegim diferents pòsters de creació pròpia per facilitar l’exposició a l’aula.

Comptem amb la col·laboració de diferents artesanes vinculades a l’Economia Social i Solidària per desenvolupar els nostres propis materials.

Podeu sol·licitar la presentació de la Maleta per facilitar l’ús dels materials per cada etapa madurativa ·:·

795.00 Sense Impostos

Paga un 50% de dipòsit per item

El temps màxim d’entrega de la Maleta Pedagògica “Celebrem la Sexualitat” és de 30 dies hàbils.

La Maleta Pedagògica en el seu conjunt té un cost de 795 euros sense IVA, 961,95€ amb l’IVA.

Aquest preu inclou tots els materials, la Guia Didàctica, la caixa contenedora i les capses de cada pac temàtic, així com els costos de gestió i muntatge. La Maleta Pedagògica completa inclou materials gratuïts. Els següents materials depenen de la donació d’empreses i organismes afins i, puntualment, poden no estar disponibles.

Copa menstrual

Oferim una mostra de copa menstrual per cortesia de Mooncup®. Una copa menstrual de silicona tova de mostra, de grau mèdic, dissenyada per dones com a alternativa pràctica, segura i ecològica als tampons i les compreses d’un sol ús. A la Maleta s’inclou una copa menstrual de mostra.

Calces absorvents

Oferim una mostra de calceta absorbent, per cortesia de Cocoro®. Les calces menstruals Cocoro semblen calcetes normals, però absorbeixen menstruació i flux vaginal. Són una opció còmoda i sostenible, ideal per a totes les edats. La combinació de tres tipus de teixits fan que la calceta sigui absorbent, hidròfuga, antibacteriana i transpirable. Són reutilitzables i es renten molt fàcilment a la rentadora. A la Maleta s’inclou una calça absorvent de mostra.

Preservatius

Els preservatius interns i externs són materials oferts gratuïtament per l’Agència Catalana de la Joventut. A la Maleta s’inclouen 2 models de preservatius interns i 2 models de preservatius d’externs.

Podeu pagar el cost total de la Maleta Pedagògica amb 2 pagaments o en un de sól.

Si sou un ajuntament o administració, podeu demanar-nos un pressupost a info@laciranda.com per fer el procediment telemàtic corresponent.

Pes3.5 kg

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Maleta Completa”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

• Tradueix •
Desplaça cap amunt