Maleta de Recursos Pedagògics

Oferim la Maleta de Recursos Pedagògics “Celebrem la Sexualitat” amb 24 materials especialitzats, destinada a enfortir l’educació afectiva i sexual en diversos contextos educatius.

Aquesta completa maleta inclou una Guia Didàctica que proporciona indicacions detallades, preguntes prèvies i propostes de dinamització per al professorat. Aquest recurs és ideal per a Centres de Recursos Pedagògics, escoles, instituts, projectes educatius i professionals que busquen facilitar l’acompanyament de les sexualitats i els afectes.

La Maleta Pedagògica “Celebrem la Sexualitat” s’ha concebut per fomentar l’autonomia dels centres educatius. També promou la capacitació dels docents i dels centres en temes rellevants com coeducació, drets sexuals, promoció de la salut i educació afectiva i sexual integral amb una perspectiva de gènere.

Els recursos disponibles abasten objectes artesanals que representen el naixement, els genitals, les pràctiques sexuals i les diversitats sexuals. A més, oferim diversos pòsters de creació pròpia per facilitar una exposició clara a l’aula. Volem destacar la nostra col·laboració amb artesanes vinculades a l’Economia Social i Solidària per al desenvolupament dels materials, assegurant així la qualitat i la sostenibilitat dels mateixos.

Us convidem a sol·licitar la presentació de la Maleta, perquè pugueu explorar com aquest conjunt de recursos pot ser utilitzat de manera efectiva en cada etapa madurativa, promocionant una educació integral i respectuosa. ·:·

795.00 Sense Impostos

El temps màxim d’entrega de la Maleta Pedagògica “Celebrem la Sexualitat” és de 30 dies hàbils.

La Maleta Pedagògica en el seu conjunt té un cost de 795 euros sense IVA, 961,95€ amb l’IVA.

Aquest preu inclou tots els materials, la Guia Didàctica, la caixa contenedora i les capses de cada pac temàtic, així com els costos de gestió i muntatge. La Maleta Pedagògica completa inclou materials gratuïts. Els següents materials depenen de la donació d’empreses i organismes afins i, puntualment, poden no estar disponibles.

Copa menstrual

Oferim una mostra de copa menstrual per cortesia de Mooncup®. Una copa menstrual de silicona tova de mostra, de grau mèdic, dissenyada per dones com a alternativa pràctica, segura i ecològica als tampons i les compreses d’un sol ús. A la Maleta s’inclou una copa menstrual de mostra.

Calces absorvents

Oferim una mostra de calceta absorbent, per cortesia de Cocoro®. Les calces menstruals Cocoro semblen calcetes normals, però absorbeixen menstruació i flux vaginal. Són una opció còmoda i sostenible, ideal per a totes les edats. La combinació de tres tipus de teixits fan que la calceta sigui absorbent, hidròfuga, antibacteriana i transpirable. Són reutilitzables i es renten molt fàcilment a la rentadora. A la Maleta s’inclou una calça absorvent de mostra.

Preservatius

Els preservatius interns i externs són materials oferts gratuïtament per l’Agència Catalana de la Joventut. A la Maleta s’inclouen 2 models de preservatius interns i 2 models de preservatius d’externs.

Podeu pagar el cost total de la Maleta Pedagògica amb 2 pagaments o en un de sól.

Si sou un ajuntament o administració, podeu demanar-nos un pressupost a info@laciranda.com per fer el procediment telemàtic corresponent.

Pes3.5 kg

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Maleta de Recursos Pedagògics”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

• Tradueix •
Desplaça cap amunt