Oferta!

Tallers a les aules de l’educació secundària

Oferim diferents tallers consecutius per a l’educació afectiva i sexual a les aules de l’educació secundària, dels 12 als 16 anys. Hem organitzat els continguts per cursos, igualment també podeu seleccionar les temàtiques que més us interessin. Us recomanem fer un mínim de dues sessions pel mateix grup-classe i que sempre hi hagi el mateix professor de referència.

Són sessions d’uns 60 minuts de durada, que es desenvolupen, preferentment, un dia a la setmana, amb cada grup-classe i la presència d’un adult de referència estable. Podeu sol·licitar un pressupost per realitzar les sessions que més us interessin.

Si escolliu fer un sol taller puntual, per cada grup-classe, tindrà una durada de 90 minuts.

Si esteu dins de la ciutat de Barcelona, podeu demanar-nos la carta d’interès per poder fer les sessions subvencionades. Si esteu a altres municipis, podeu demanar als departaments d’igualtat, promoció de la salut o educació el seu suport per cofinançar els tallers.

Metodològicament, compartirem un temps d’exposició dels continguts amb materials i propostes que els facilitin accedir als coneixements d’una manera amena i clara. Igualment, tindrem un temps significatiu per generar preguntes i reflexions en cercle o en subgrups i un temps per treure’n les conclusions més clares que s’hagin generat.

Pel que fa als continguts, els blocs temàtics s’organitzen en funció de les necessitats i interessos que captem en el dia a dia de les nostres intervencions a les aules. També tenim en compte les recomanacions de Coeducació i Educació Afectiva i Sexual Integral, indicades pels organismes internacionals i nacional.

Organitzem l’agenda de les intervencions a les aules amb 3 o 6 mesos d’antelació.

ABANS DE COMPRAR EL PRODUCTE, CONFIRMA LA COMANDA I LA DISPONIBILITAT DE L’AGENDA A INFO@LACIRANDA.COM

Gràcies pel vostre interès ·:·

210.001,600.00

Temàtiques proposades per cada curs:

1er ESO

S1. Anatomia
S2. Gordofobia i respecte
S3. Menstruacions i ejaculacions

2n ESO

S1. Expressions de gènere
S2. Identitats i experiències Trans
S3. Homofobia i atracció sexual

3er ESO

S1. La masturbació
S2. Les primeres vegades
S3. No abusar ni ser abusats (ASI)
S4. Què ensenya la pornografia?

4rt ESO

S1. Pactes en les relacions
S2. Relacions tòxiques
S3. Violació i abusos
S4. Drets sexuals i reproductius

 

Quantitat

1 taller puntual per 1 grup classe, 2 tallers consecutius per 2 grup classe, 3 tallers consecutius per 2 grup classe, 4 tallers consecutius per 2 grups classe, 2 tallers consecutius per 4 grup classe, 3 tallers consecutius per 4 grup classe, 4 tallers consecutius per 4 grups classe

Subvenció Ajuntament Barcelona

Sí, No

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Tallers a les aules de l’educació secundària”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

• Tradueix •
Desplaça cap amunt