Eduació-infantil

Educació infantil
Oferim 3 tallers consecutius per a l’educació afectiva i sexual a les aules de l’educació infantil, dels 3 als 6 anys
Descarrega't el programa

FUNCIONAMENT

Són sessions d’uns 50 minuts de durada, que es desenvolupen, preferentment, 1 dia a la setmana, amb cada grup-classe i la presència d’un o dos adults de referència. Cada sessió contempla els continguts recomanats pels diferents organismes citats en la presentació del programa i permeten acompanyar les qüestions més centrals en l’educació afectiva i sexual en aquestes etapes. La construcció de vincles afectius forts i sans amb els referents primaris, una imatge de reconeixement i agraïment cap als diversos nuclis familiars possibles. L’acompanyament dels processos d’autoconeixement i descobriment dels cossos, de les parts íntimes dels altres, des de la cura i el respecte. I l’acompanyament d’una construcció de les identitas de gènere, els gustos i les formes d’expressió més lliures de sexisme i estereotips de gènere.

METODOLOGIA

Combinem diferents dinàmiques per facilitar l’atenció dels infants i permetre aprenentatges a través de diferents llenguatges.
En totes les sessions hi ha un temps de presentació de la temàtica, a través d’una representació amb ninos o models de tela. Igualment, tindrem un temps de cercle per escoltar les diferents impressions, dubtes i comentaris dels infants i un temps per mirar i compartir la lectura d’un conte. Quan sigui convenient, podem incloure dinàmiques de relaxació o activació a través del moviment i el so.

SI VOLS REBRE UN PRESSUPOST O LES POSSIBILITATS D’AGENDA, COMPLETA EL FORMULARI

• Tradueix •
Desplaça cap amunt