Qui Som

Som La Ciranda, una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre, especialitzada en l’àmbit de l’educació sexual integral amb més de quinze anys de trajectòria. 

Treballem per garantir l’acompanyament respectuós dels afectes i les sexualitats, adaptant la mirada a cadascuna de les etapes vitals, promovent la salut sexual i reproductiva amb mirada coeducativa i interseccional.

Som promotores de la salut, prioritzem les cures i el plaer, el respecte a les diversitats i la cultura de pau.

Deixa’ns acompanyar-te per construir

un entorn educatiu respectuós i enriquidor ·:·

·:· Celebrem la Sexualitat, sccl ·:·

La Ciranda neix al 2009 de la mà de Júlia Sánchez Andreo, sociologa i mestre, després de tornar del Brasil, amb el propòsit d’integrar el seu recorregut amb l’educació viva, l’acompanyament a la saut menstrual, la participació ciutadana i el teatre de les oprimides. 

A parir del 2015, s’amplia el projecte amb les col·laboracions amb Verònica Ramilo, sexòloga i treballadora social, i amb Montse Catalan, cofundadora de la casa de naixements Mitjorn i La Ciranda comença a oferir educació afectiva i sexual integral a tota la comunitat educativa, des del projecte pedagògic “Celebrem la Sexualitat”. 

Al 2021, ens associem amb Natacha Fabregat, psícologa i artesana, per constituir-nos com a cooperativa de treball associat, sense ànim de lucre i d’iniciativa social ·:·

ciranda-imatge-roda Qui Som

La Ciranda és una dansa i música del nord-est del Brasil. Es creu que va ser creada per les dones dels pescadors que cantaven i ballaven esperant que tornessin de la mar. Es caracteritza per la formació d’una gran roda comunitària, on els infants estan al centre. Generalment es celebra a les platges i en les places i les integrants ballen i canten sons antics i de nova creació. 

La Ciranda remet a la celebració de la vida, als afectes i a la sexualitat plaent, conscient, respectuosa i plena ·:·

• Tradueix •
Desplaça cap amunt