Tallers a les aules

Tallers a les aules

11 Tallers a les aules


Educació infantil


Oferim 3 tallers consecutius per a l’educació afectiva i sexual a les aules de l’educació infantil i en projectes d’acompanyament respectuós als 5 anys. Són sessions de 1 hora de durada, que es desenvolupen, preferentment, 1 dia a la setmana, amb un grup-classe i la presència d’un o dos adults de referència. Combinem una part de rotllana i diàleg i una part de manualitats i exercicis pràctics.

5-1-1024x724 Tallers a les aules


Educació primària

Oferim 11 tallers consecutius per a l’educació afectiva i sexual a les aules de l’educació primària i en projectes d’acompanyament respectuós dels 6 als 12 anys. Són sessions de 60 minuts de durada, que es desenvolupen, preferentment, 1 dia a la setmana, amb un grup-classe i la presència d’un o dos adults de referència. El temari dels tallers està distribuit entre cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior. També es poden realitzar sessions puntuals de 90 minuts a cicle superior

abstract-blur-people-lecture-in-seminar-room-CN5Z2TA-1024x683 Tallers a les aules


Educació secundària

Per les aules de l’educació secundària i en projectes d’acompanyament respectuós dels 12 als 16 anys, oferim 8 sessions consecutives. Són sessions de 120 minuts de durada, que es desenvolupen, preferentment, 1 dia a la setmana. Els tallers són per cada grup-classe i cal la presència continuada d’un adult de referència.

A La Ciranda considerem l’acompanyament dels afectes i les sexualitats com un dret fonamental d’infants i joves, des del naixement i en totes les etapes educatives. Treballem perquè els infants i joves tinguin experiències educatives significatives i de qualitat, que enriqueixin i promocionin la salut, el respecte i el benestar de la seva vida sexo-afectiva.

Els tallers a les aules són sessions d’educació sexual destinades a l’alumnat dels cicles d’educació infantil, primària i secundària. El nostre programa pedagògic està adaptat a les necessitats de cada etapa madurativa tot seguint les directrius dels marcs normatius de referència.

Vols oferir un taller al teu centre?

PROJECTE-VERTICAL-DE-CENTRE-A-LEDUCACIO-INFANTIL-I-PRIMARIA13-1-768x543 Tallers a les aules
• Tradueix •
Desplaça cap amunt