Xerrades a Famílies

Oferim xerrades i trobades en famílies, per aprofundiment sobre diverses temàtiques, per a l’acompanyament de les
sexualitats i elafectes dels seus infants i joves. La durada habitual de les xerrades és de 2 hores, no hi ha límit de participants, en format presencial, i podem ser fins a 40 persones en format online. A continuació teniu els continguts que més treballem:

• Acompanyar la sexualitat a la infància, 0-7 anys

Implica fer referència a les temàtiques relacionades amb les sexualitats i els afectes que convé acompanyar en cada edat (dels 0 als 7 anys).
Presentem materials específics, pretextos per iniciar converses i noves consignes per mirar la sexualitat d’infants i joves amb una mirada renovada. Per famílies i professorat. Durada recomanada de 3 hores.

• Acompanyar la sexualitat a la pubertat, 8-14 anys

Tot compartint amb les noies, els nois i les famílies redescobrirem els canvis físics, mentals, emocionals i relacionals que iniciem amb la pubertat (8-14 anys).
Parlarem dels processos de creixement i de com comprendre i donar la benvinguda a la menarquia i l’espermarquia, des d’una mirada de salut i empoderament. Aquesta trobada es pot fer amb grups de joves, cis i transsexuals, amb grups de mares i filles, amb grups de pares i fills, i en trobades familiars. Durada recomanada de 3 hores.

    • Tradueix •